Dongense wint cv van de maand mei wedstrijd

Foto:

Eelke Schellekens uit Dongen heeft met haar cv, de cv van de maand mei wedstrijd gewonnen. Haar cv werd uit vele cv’s door een recruiterspanel en het publiek gekozen tot cv van de maand mei. De jury vond het “een cv om blij van te worden, een cv dat van het scherm spat.” Maar ook inhoudelijk vond men het cv sterk en de afwijkende schuine opmaak maakt dat het cv opvalt.

Eelke Schellekens is een starter op de arbeidsmarkt maar wel met een HBO-opleiding communicatie opzak. Eelke zoekt een leuke, passende, uitdagende baan binnen het communicatie- en/of (online) marketingvak. De nodige ervaring heeft ze al, want als vrijwilliger verzorgt zij de publiciteit voor Swing-It, de feest- en blaasband de Vrije Tijdrekkers en de coverband CoverUp! in haar woonplaats.
 
Elke maand is de verkiezing van het cv van de maand een groot succes. Veel werkzoekenden sturen hun cv in, waaruit elke maand een aantal cv’s worden genomineerd. Uit deze genomineerde cv’s wordt door een publieksjury en een wisselend recruiterspanel met daarin ervaren recruiters het cv van de maand gekozen. Het winnende cv doet aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar verkiezing. Dus wie weet wordt het cv van Eelke wel cv van het jaar 2014.
 
Het cv van het jaar/maand is een initiatief van SollicitatieLAB. In deze moeilijke tijden, wil SollicitatieLAB, werkzoekenden helpen bij het vinden van een baan. Het elke maand kiezen van het beste cv van de maand, geeft een extra stimulans en de winnaar extra aandacht. De genomineerde cv’s zijn in 2013 100.000 keer bekeken. Een groot aantal kandidaten heeft in het afgelopen jaar dan ook een baan gevonden.  
 
Het cv van Eelke Schellekens en het juryrapport is te bekijken op http://www.sollicitatielab.nl/cv-de-maand-2014/winnaar-cv-de-maand-mei-2014