Rabo Dikke Banden Race en Open Dongens Kampioenschappen

De stichting Wielerbelang Dongen staat sinds afgelopen zondag 11 mei met een nieuwe website op het world wide web. Op deze site kunnen wielerliefhebbers volgen wat deze stichting zoal organiseert. Op deze site kunnen geïnteresseerden ook aangeven dat zij via de Nieuwsbrief  maandelijks op de hoogte willen blijven van alle actuele gebeurtenissen. Zo staat eerste pinksterdag Dongen weer in het teken van wielrennen.

Naast de 46e Ronde van Midden Brabant, gaat ook dit jaar weer de traditionele Rabo Dikke Banden Race voor de basisschooljeugd van start. De jeugd van 5 tot en met 12 jaar kan zich inschrijven via de inschrijfformulieren die op hun school zijn uitgereikt. Ben je dit misgelopen, geen probleem. Via de website is het aanmelden heel eenvoudig! Dan hoef je ook de deur niet uit. Inschrijven, aanklikken en je kunt meedoen! Ditzelfde geldt voor de oudere wielerliefhebbers. Ook zij kunnen zich inschrijven via de website voor het Open Dongense Kampioenschap. 
Nieuwsgierig, ga naar www.wielerbelangdongen.nl en ook even aanmelden voor de Nieuwsbrief. Voor de goede orde, dit jaar is start en finish in de Tramstraat ter hoogte van d’Ouwe Sok. Op de website vind je alle informatie over de Ronde van Midden Brabant, De Rabo Dikke bande Race en het Open Dongense Kampioenschap.