Echtpaar Rutten-Peeters viert diamanten  huwelijk

Voor het echtpaar Toon en Dina Rutte- Peeters was het zaterdag 3 mei groot feest. 60 jaar huwelijkstrouw vier je en met de hele familie. Dat gebeurde later op de dag bij ’t Maoske. Maar eerst was daar het koffie-moment. Een verrassing van bakker Pim Filius en natuurlijk de loco-burgemeester Piet Panis die de felicitaties en de taart overbracht van de gemeente Dongen. 

Het was maar ‘schuin oversteken ‘voor de vervanger van de nog steeds zieke burgemeester Rene van Diessen. Panis haalde na zijn felicitaties oude herinneringen op over ‘De Vaart ‘ . In het winkeltje van ‘Gerda’ kostte in 1954 een ons tongenworst maar 30 centen en de BBA-bus reed nog over de Vaart naar Kaatsheuvel . Het was gezellig in de huiskamer van het diamanten paar. Het echtpaar Rutten -Peeters kregen vier zonen, elf kleinkinderen en al drie achterkleinkinderen.
Ze woonden lang op de boerderij en door de tand des tijds gedwongen werd die in 1985 verkocht en bouwden ze het huis aan de Wildzangweg Ze wonen er nog steeds en zijn nog steeds gek op elkaar. De gezondheid van Dina laat wat te wensen over waardoor Toon al geruime tijd en overigens met heel veel liefde ‘ mantelzorger ‘ is voor zijn vrouw . Gelukkig is er ook hulp van de kinderen en de thuiszorg,.Een grote hobby voor het echtpaar was het dansen. Ze gingen voor deze hobby heel Brabant door .Toon doet dat nog steeds en Dina gaat dan natuurlijk mee en geniet aan de zijlijn.

Meer foto’s zie fotoreeks boven
Met dank aan Piet Eelants (dongenhomespot.nl)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen