Wedstrijd: Fotografeer wat er te doen is!

Foto:

De Brabantse UITpunten willen, samen met inwoners en bezoekers van de provincie, Brabantse evenementen in de kijker zetten. Hiervoor hebben UITpunt Dongen en de Gemeente Dongen de handen ineen geslagen. Ben jij ook zo dol op de Dongense sfeer en gezelligheid? Deel dan je foto van jouw favoriete evenement of uitgaansmoment in Dongen op www.facebook.nl/gemeentedongen en laat je vrienden stemmen!

UITpunt Dongen en de Gemeente Dongen roepen alle inwoners en bezoekers van de gemeente op om gewapend met camera of smartphone op pad te gaan. Laat zien hoe gezellig deze gemeente is! Wacht niet langer, ga op pad en fotografeer wat er te doen is in Dongen, ‘s Gravenmoer, Dongen-Vaart en Klein Dongen. 
Post, stem & win!
Deel jouw foto op www.facebook.nl/gemeentedongen en laat al je vrienden stemmen! Je kunt de foto’s van 1 mei tot 1 juli a.s. inzenden. Heb je geen facebook? Mail je foto dan naar [email protected], voorzien van naam, telefoonnummer én locatie waar de foto genomen is. UITpunt Dongen zorgt dan dat de foto wordt geplaatst. 
Het publiek bepaalt welke foto wordt uitgeroepen tot winnaar. Deel daarom jouw foto onder je vrienden en laat ze stemmen. Stemmen kan vanaf 1 juni tot 1 juli. Van de winnende foto worden free cards gemaakt. Deze worden op verschillende punten in de gemeente Dongen verspreid. Tevens ontvangt de winnaar een VVV cadeaubon t.w.v. € 50,00.
Brabantse UITpunten
De veertien Brabantse UITpunten verzamelen informatie over kunst, cultuur, evenementen en uitgaan in de regio. Deze informatie is primair gericht op het lokale publiek, maar is ook bedoeld voor toeristen en dagjesmensen. 
Meer informatie?
Heb je vragen over deze fotowedstrijd? Ga dan naar www.facebook.nl/gemeentedongen of mail je vraag naar [email protected]