Nieuw: avondroute bij Survival Dongen 2014

Op woensdag 28 mei a.s., daags voor Hemelvaartsdag, is het weer zover; de jaarlijkse Survival Dongen! Deze Survival wordt ieder jaar opgebouwd op en rond de kanovijver, het naastgelegen trimbos en op het terrein van zwembad De Vennen.  De dag wordt geheel verzorgd door ruim 100 vrijwilligers en een groep van 13 vrijwilligers zorgt een heel jaar lang voor de voorbereidingen van deze voor de jongeren sportieve en leuke dag.

Survival Dongen is zeer trots op haar sponsoren die er mede voor zorgen dat deze dag ieder jaar weer een leuke herinnering creëert voor de jeugd van Dongen. De laatste jaren gaan er iedere keer meer dan 1000 kinderen over de Survivalbaan die elk jaar groter en spectaculairder wordt. Deze survival is al heel goed bekend in Dongen en dit jaar doen er ook kinderen van de Basisscholen uit Rijen aan mee.
Deze kinderen geven zich via de scholen op, maar als Uw kind buiten Dongen op school in groep 6, 7 of 8 zit, kunt U Uw kind opgeven via de Survival site. NIEUW dit jaar is de AVONDROUTE waar iedereen vanaf 12 jaar aan deel mag nemen. Heb jij leuke en sportieve collega’s, of een vriendengroep van je sportvereniging, geef je dan gezamenlijk op om deel te nemen aan deze sportieve Survival.
Inschrijven is heel makkelijk; via www.survivaldongen.com  de kosten hiervoor zijn € 3,50 per persoon, inclusief een drankje op ons muzikaal terras. Durf jij het aan ? Geef je dan op!!