23 april presentatie coalitieakkoord 

Foto:

De drie beoogde coalitiepartijen VPD, VVD en PvdA zijn eruit. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het coalitieakkoord waarin de doelstellingen  en het bijbehorende beleid van de komende vier jaar worden beschreven. Aanstaande woensdag 23 april zal het coalitieakkoord gepresenteerd worden aan belangstellenden. Plaats van handeling is de raadszaal in het gemeentehuis. De bijeenkomst begint om 18.30 uur.

Tijdens de presentatie zal formateur Joost van Huijgevoort een toelichting geven op formatieproces. De fracties zullen daarna het coalitieakkoord nader beschouwen waarna dit akkoord feestelijk zal worden overhandigd aan burgemeester René van Diessen. René Jansen (VPD): “wij hopen dat er veel Dongenaren naar deze presentatie komen.”
Een dag later, donderdag 24 april zal het nieuwe college, bestaande uit de wethouders Ad van Beek, Piet Panis en Bea van Beers, officieel geïnstalleerd worden tijdens de eerste vergadering van de nieuwe gemeenteraad. Ook deze bijeenkomst is in de raadszaal en openbaar. De vergadering begint om 20.00 uur.