Nieuwe rubrieken bij dongen.nieuws.nl

Foto:

De website dongen.nieuws.nl is permanent bezig om het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken om snel nieuws over de eigen favoriete onderwerpen te vinden. Zo is er bijvoorbeeld het tabblad sport, waar dagelijks het meest verse sportnieuws toegevoegd wordt. Een bekende rubriek is ook ‘D’n Ham Vandaag’ met al het nieuws uit de lokale politiek. Vanaf deze week zijn de twee nieuwe rubrieken ‘zakennieuws’ en ‘cultuur’ toegevoegd om het nog makkelijker te maken het nieuws te vinden waar je het meest in geïnteresseerd bentZakennieuws

Dongen heeft een groot aantal ondernemers en deze hebben vaak iets te melden. Nieuwe ontwikkelingen, bijzondere prestaties, workshops, jubilea..noem maar op. Vanaf vandaag is dit nieuws overzichtelijk gegroepeerd te vinden in de categorie zakennieuws. Bedrijven die iets te melden hebben of graag gebruik maken van deze rubriek om hun bedrijfsnieuws wereldkundig te maken kunnen contact opnemen via [email protected] Wij zullen dan met u de plaatsingsvoorwaarden te bespreken.
Cultuur
Al het culturele nieuws uit Dongen, ’s Gravenmoer, Klein-Dongen en Dongen-Vaart is voortaan  te vinden onder de tab ‘cultuur’. Dongen kent vele verenigingen die actief zijn op het culturele vlak en deze krijgen nu een eigen plekje op dongen.nieuws.nl. Een tentoonstelling, een concert, een recensie of een project waar u als vereniging mee bezig bent…stuur het gerust naar [email protected] en het krijgt een plaatsje in deze rubriek.
De overige rubrieken wijknieuws, bedrijvengids, de (uit)agenda, D’n Ham Vandaag en Sport zorgen er, samen met de wisselrubriek (Peejelaand, Zomerspelen enz.) voor dat je op dongen.nieuws.nl niets, maar dan ook helemaal niets hoeft te missen.