The Passion in Dongen??

Foto:

Op zoek naar een eigentijdse vertelling van het lijdensverhaal, een inhoudelijke invulling richting Pasen of gewoon een mooie theatervoorstelling dan is het passiespel tussen haat en liefde precies wat u zoekt. 

In het weekend voor Pasen, op 12 en 13 april, spelen protestantse en katholieke jongeren hun eigen Passion: Tussen Haat en Liefde. Een eigentijds vormgegeven theaterstuk over het leven en lijden van Jezus. Door middel van musicalnummers, klassieke muziek, filmmuziek en eigentijdse nederpop wordt aangetoond dat een eeuwenoud verhaal niet stoffig en achterhaald is maar nog steeds een verhaal van nu. Een verhaal geschikt voor iedereen, kerkelijk of niet kerkelijk, gelovig of niet gelovig. Zorg dat u deze bijzondere uitvoering  niet gaat missen.
Voorstellingen: 12 april 20:00 uur, 13 april 14:00 uur. Locatie: ’t Schouw, Dongen. Kaarten á €3,00 (kinderen tot en met twaalf jaar gratis) verkrijgbaar bij de Cammeleur, ’t Schouw of via [email protected] Kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.