Wereldprimeur bij  vierde Bokse Bikersz D op 13 april

Foto:

Nog maar anderhalve week, en dan is het weer zo ver; de Bokse Bikersz D! De opening van het Dongense motorseizoen valt een week vroeger dit jaar,omdat de BBD aan de jaarmarkt is gekoppeld, en deze i.v.m. Pasen een week vervroegd is. Maar dat zal de pret niet drukken, mits de weergoden meewerken, wordt het weer een prachtig evenement voor motorrijders, motor-liefhebbers, muziek- en gezelligheids-fans.

De inschrijvingstijd voor de toertocht is verlengd tot 13.30 u., zodat je ook later op de dag nog kunt vertrekken en natuurlijk zo’n mooi BBD T-shirt scoren! Inschrijven kan vanaf 10.15 uur. Dit jaar is er een optreden van Frappandt (Engels en Nederlandstalige pop/rock) en is er een heuse wereldprimeur met het allereerste optreden van een gloednieuwe Dongense band: BLUE SUITCASE . Een band bestaande uit  4 muzikale vrienden, waaronder Dre van den Bosch, gepokt en gemazeld door heel veel jaren ervaring, maar daarom niet minder enthousiast en gedreven. De muziek heeft de blues als vertrekpunt en speeltcovers van Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Walter Trout, Coco Montoya en nog veel meer. Het swingt, het rockt, het ontroert en verrast!
 
Bovendien zal er vanaf 18.00, na afloop van het buitenprogramma,  live muziek zijn bij de Hamse Bok binnen en natuurlijk zal de inwendige mens niets te kort komen. Zo is er dit jaar weer De Mac Bok en nog veel meer lekkers uit de keuken van de Hamse Bok.
Er zijn dit jaar 3 goede doelen waar de opbrengst van de BBD naar toe gaat;
-JIP, jongeren in pleeggezinnen 
-MUCAA, een school voor kansarme kinderen in Ethiopie
-het MS-fonds 
Loop dus gewoon door vanaf de koepelkerk richting het gemeentehuis en beleef
de Bokse Bikersz D 2014 mee!
Kijk voor meer informatie op;
Www.boksebikerszd.nl
Foto’s: S-images/Clear Photograpphy!