Bijzondere scouts vieren feestje op 5 april

Komende zaterdag 5 april 2014 wordt voor de tweede keer de regionale scoutingmiddag voor scouts met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gehouden. Vijf groepen uit regio De Baronie draaien dan gezellig samen op het gebouw van Scouting de Stormvogels in Dongen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken. 

Het hebben van een beperking is voor Scouting helemaal geen reden om niet mee te kunnen doen. Sterker nog, de vijf groepen hebben alleen maar scouts met een beperking! Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers/leiding komen de scouts regelmatig bij elkaar en genieten van scoutactiviteiten op aangepast niveau of uitvoering.
Deze zaterdag zullen er zo’n 90 scouts deelnemen aan diverse spelactiviteiten met als thema “Feest”. En een feestje vieren kunnen ze!  De deelnemende groepen zijn Murk Jansen Groep (Breda), Scouting De Stormvogels (Dongen), Scouting Made, Scouting St. Joris (Breda) en Scouting Tarcisius (Etten-Leur). Het evenement vindt dit jaar plaats op het terrein van Scouting de Stormvogels, Oude Baan 99 H in Dongen. 
De officiële opening is om 13.00 uur en wordt feestelijk afgesloten rond 16.30 uur. Kom gerust een kijkje nemen, bezoekers zijn welkom! En mocht je graag ook leiding worden, ieder deelnemende scoutinggroep kan altijd uitbreiding van leiding gebruiken.