Kickbox lessen ’s Gravenmoer groot succes

Een leuk enthousiast team van vrijwilligers is onder begeleiding van Stichting Richting afgelopen maart begonnen met het geven van lessen kickboksen onder de naam ‘0162kickboxing’.Het team is blij en trots dat de animo hoog is en willen iedereen bedanken voor de grote opkomst en geweldige inzet. De lessen kickboksen vinden elke dinsdagavond plaats in gymzaal ‘De Wiel’ in ’s-Gravenmoer, Wielstraat 29b. 

De lessen kosten €10,- per persoon per maand voor vier lessen. De lestijd is van 18.15 uur tot 19.30 uur. De trainingen worden gegeven door een professionele trainer.  De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, jeugd en volwassenen. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij jongerencentrum de Poort en op dinsdag tijdens de activiteit zelf.
Er wordt op een sportieve manier gewerkt aan techniek, conditie, discipline, zelfvertrouwen en respect. Tijdens deze activiteit staan deze woorden dan ook centraal. Daarnaast wordt getracht tijdens de lessen de individuele zelfredzaamheid van de deelnemers te vergroten. 
Op dit moment is de organisatie bezig  een extra trainingsavond voor de deelnemers te regelen. Omdat  gymzaal de Wiel druk bezet is, is men genoodzaakt om deze extra trainingsavond in een andere gymzaal te laten plaatsvinden. Op vrijdagavond wordt daarom uitgeweken naar Gymzaal ‘De Gaasjes’ in Dongen-Vaart. Van 18:30 uur tot 19:30 uur is er training voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en van 19:30 uur tot 20:30 uur voor jongeren vanaf 12 jaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Vromans of Rachid Mima.
Marc:06-29590432
Rachid:06-15559718
0162kickboxing is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/0162kickboxing