Feestband BAM! op het halfvastenbal bij ’t Karrewiel

Foto:

Op zaterdag 1 maart speelden zij de zaal compleet plat tijdens het Veteraonenbal in Dongen. Feestband BAM! liet de zaal met daarin 900 feestvierders op zijn grondvesten trillen. Veel gekker moest het niet worden want de Cammeleur moet nog even blijven staan. De Feestband kreeg de sfeer er al snel in en slaagde er dan ook in om de zaal tot het einde toe (02:00 uur!) gevuld te houden. Het was voor zowel Feestband BAM! als het publiek een onvergetelijke avond. De avond was tot aan de laatste kaart uitverkocht en de organisatie moest dan ook heel wat mensen teleur stellen die dachten aan de deur alsnog een kaart te kunnen kopen.

 “Ongelooflijk wat een feest!”, aldus leadzanger Thieu ( Matthieu Verlinde). Hij is dan ook super blij dat uitgerekend Feestband BAM! dit jaar de act is op het Halfvastenbal in ’t Karrewiel. Volgens Thieu kan daar het dak er ook af… Hij neemt van de gelegenheid gebruik om de overige leden van het gezelschap, op onnavolgbare wijze, kort te introduceren. Op drums: uit de Brabantse bossen een oergezellige knaap: Harry de houthakker (Arjen vd Wou); Op toetsen: uit de goochelshow van Hans Kazan: Stan the Magicman (Stan Broeders); Waar hij vandaan komt weet niemand, maar hij stond opeens in de kleedkamer, op gitaar Rob V (Rob Verkooijen); hij zingt opera’s en speelt trompet: Steven from the Opera (Stefan van Broekhoven); Het buitenechtelijk kind van onze manager, we zitten er contractueel nog 5 jaar aan vast, op Basgitaar: Bram Schorriemorriemans (Bram Schoormans); All the way from Scotland, zingt Nederlandstalige nummers fonetisch mee, speelt trombone, accordeon en doedelzak: Mr. Tinus Big Mac (Martijn Brants); Natuurlijk is de band pas echt compleet met een mooie dame er bij, op jonge leeftijd zong ze al bij de Leidse Sleuteltjes, zij zat ook in het koor bij kinderen voor kinderen: Stéphanie (Commeren). 
Feestband BAM! heeft enorm veel zin om nog eens te knallen op het Halfvastenbal en nodigt iedereen met carnavalshart en/of iedereen die van feest houdt om er op 29 maart bij te zijn in ’t Karrewiel. Kaarten zijn verkrijgbaar bij cafe ’t Karrewiel en kosten €5 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur. In ’t Karrewiel kunnen iets minder mensen dan in de Cammeleur! dus zorg dat je op tijd je kaarten hebt want als in de voorverkoop alle kaarten weggaan, wordt er niet aan de deur verkocht.
Café-zaal ’t Karrewiel organiseert al meer dan 25 jaar het halfvastenbal samen met CV de roare Schutters. Het is een traditie die in ere gehouden wordt, met feestband BAM gaat het ook nu weer helemaal goed komen. Het is tevens de laatste mogelijkheid om de peeënmunt te gebruiken, na het halfvastenbal zijn deze niet meer geldig.
Zaal open: 20.30 uur. Toegang vanaf 18 jaar.