Bouwschutting Binnenhoven

Foto:

Vorige week is de houten schutting langs de rand van nieuwbouwplan Binnenhoven in Dongen bekleed met onder andere impressies van het project. Sinds eind september 2013 staat er een houten afscheiding aan de rand van dit plangebied, aan de kant van het parkeerterrein bij de Aldi. De impressies op deze schutting geven een indruk van de woningen die in het centrum van Dongen worden gebouwd. 

De schutting is ook bekleed met foto’s van typerende Dongense evenementen en nabijgelegen voorzieningen. Zo staan er foto’s op van de Zomerspelen, het Oranjepark-festival, Dongen-Ice, de carnavalsoptocht en de Dongense kermis. “Wonen in Binnenhoven is wonen in het hart van Dongen”, aldus Ronald van Vessem, projectmanager van Binnenhoven namens Vieya. Mensen die in plangebied Binnenhoven gaan wonen, wonen op loopafstand van alle Dongense evenementen. Maar ook de supermarkt, de winkelstraat en wekelijkse markt op het Looiersplein zijn te voet te bereiken. Bovendien zijn scholen, terrasjes en sportverenigingen gelegen op steenworp afstand van het nieuwbouwplan. Kortom, nieuwbouwproject Binnenhoven ligt op een centrumlocatie met een hoeveelheid aan Dongense voorzieningen op loopafstand! 
Wilt u weten welke plannen zich achter de bekleedde schutting afspelen? Houd dan de projectwebsite van Binnenhoven goed in de gaten: www.binnenhovendongen.nl!