Dongen spint 1500 Euro bijeen voor Kika

Foto:

Afgelopen vrijdag vond bij de Vennen de spinning marathon plaats voor KIKA, kinderen kankervrij. Het werd een mooi evenement opgezet door de Vennen in samenwerking met Dongen fietst tegen kanker. De opbrengst van het evenement was meer dan 1500 Euro. Dit is een mooie opsteker voor de actie Dongen beweegt tegen kanker dat in de maand juni een vervolg gaat krijgen met een groot aantal sportactiviteiten. Deelnemers kregen een zweetbandje van Dongen beweegt.

Ruim 40 spinning fietsen werden om stipt 18.30 uur in beweging gezet door enthousiaste deelnemers die zeer gemotiveerd de uitdaging aangingen de fietsen voor KIKA 4 uur lang draaiende te houden. Een aantal deelnemers reden maar liefst 4 uur aan een stuk, anderen deden dat in team verband. Stuk voor stuk een prestatie waar men trots op kan zijn. De instructeurs van de Vennen, Maarten, Mandy, Stan en Wendy brachten de deelnemers van de ene naar de andere piek toe. Ieder uur was weer een uitdaging. Een mooie afwisseling tussen opzwepende muziek met af en toe een rust moment er in om even de spanning van de benen af te halen. 
Uiteraard moest er ook energie aangevuld worden. In ‘t Groen Goenten en fruit verzorgde de nodige vitamines voor de deelnemers. De gesponsorde bananen vonden gretig aftrek. Rond 22.30 uur werd het stil in de warme sportzaal en stond iedereen stil bij de reden waarom men deze avond naar de Vennen was gekomen. Hierna werd het einde van de spinnig marathon met luid appplaus ontvangen, iedereen moe maar bovenal voldaan.
Dongen fietst tegen kanker dankt alle deelnemers, Beweging en Gezondheidscentrum de Vennen, in ’t Groen groenten en fruit, Jeffreys Fitness en Bluekens Truck en Bus Breda, voor het mogelijk maken van  deze geslaagde avond.