Voor alle leeftijden……. Sportief en voordelig bezig zijn in de buitenlucht

Foto: CC0/Public Domain

Dongen heeft veel sportclubs en een aantal tennisbanen waaronder twee gravelbanen, die samen met het tennishuisje al sinds  60 jaar een vertrouwd gezicht vormen aan de Procureurweg in Dongen. Gravel is voor veel tennisspelers nog altijd de favoriete ondergrond om op te spelen. Hiet biedt de spelers een buitensport op weinig  blessure gevoelige banen, denk bv. aan het draaien, keren en glijden en de  speltechnische eigenschappen van een gravelbaan.

Uit kostenbesparing wilde de Gemeente Dongen  de banen overdragen. Twee jaar geleden heeft een groep enthousiaste tennissers de handen ineen geslagen om de gravelbanen aan de Procureurweg te behouden. We begonnen met een proefperiode van 2 jaar. De evaluatie, die daarna volgde, was positief en het College van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om de samenwerking om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
Twee gravelbanen die door een vaste groep vrijwilligers worden onderhouden waardoor de huurprijs laag gehouden kan worden: € 120,00 per baan/speeluur  Voor dit bedrag heeft u gedurende 1 uur  op een vaste dag en op een vaste tijd een eigen baan, veel speelplezier voor weinig geld en geen verplichtingen v.w.b. bardiensten etc. Het  seizoen loopt van eind maart tot begin november.Kom, speel mee en geniet!
 
Voor u meer informatie wensen of het huren een baan kijk op de site:
www.tennisdebiezen.nl of bel met Leon de Jong, telefoon: 0162-317041 email: [email protected]