Van Gils Sport start met team harstslagmeting tijdens spinning workouts.

Foto:

Van 10 maart t/m 23 maart gaat men bij Van Gils Sport trainen met een uniek trainingssysteem. Alle deelnemers krijgen in deze 2 weken een hartslag-meter om en worden door onze spinning trainers tijdens de workout live gecoacht op harstslag. Daarnaast zal de hartslag voor de deelnemers live zichtbaar zijn tijdens de training. De trainingen zullen hierdoor nog meer beleving gaan krijgen en de deelnemers gaan nog effectiever trainen. Doelen als Vetverbranding en conditieverbetering zullen hierdoor sneller behaald kunnen worden. In de bovengenoemde periode is iedereen welkom voor een gratis proeftraining. Maar ook na deze proefperiode van 2 weken gaan we verder met trainen op hartslag en beleving.

IntrucSTARS Dutch Indoor Cycling Federatie
De training worden gegeven door een aantal goed getrainde instructeurs. Eric de Jong, Timo van Gils en Mark van der Avoird hebben onlangs succesvol de instrucStar opleiding afgerond. Daarnaast volgen 2 van deze trainers inmiddels een tracject om landelijke master trainer te worden. De trainers van Van Gils Sport zullen zorgen voor verantwoorde, effectieve en vooral hele leuke workouts. 
Gratis kennismakings training
Wil jij deze unieke sportbeleving ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining  in de periode van 10 t/m 23 maart 2014. Opgeven kan via [email protected] of bel 0162 319639 en maak een telefonische afspraak met ons.