Drie jaar cel voor overvaller Piccolopad

Foto:

De man die op 18 november 2013 een huis aan het Piccolopad overviel, moet drie jaar de cel in. Dat kreeg hij gisteren te horen in de rechtbank in Breda. De 41 jarige bewoner van het pand werd  bij de overval gedwongen om geld en spullen af te staan waarna de overvaller er met een tas vandoor ging

Het misdrijf vond plaats op 18 november rond 20.00 uur in een woning aan het Piccolopad. De 41-jarige bewoner werd plotseling verrast door een overvaller die de woning binnenkwam. De bewoner moest onder dwang goederen afstaan. Hij raakte daarbij niet gewond. De overvaller sloeg op de vlucht toen de bewoonster de huiskamer binnenkwam en zag wat er aan de hand was. De dader nam een handtas mee vanuit de woning en verdween te voet in de richting Stoomberg.
De Tilburger ontkende tijdens de eerdere zitting in de rechtbank  in het huis te zijn geweest. Bij zijn aanhouding kort na de overval trof de politie echter een deel van de buit aan, waaronder de telefoon van een van de bewoners. Bij de aanhouding loste de politie een waarschuwingsschot.
Foto: Joes van Wanrooij Fotografie