Workshop ‘loslaten’ in Theek 5

Er komt veel op je af in het dagelijks leven. Hoe houd je overzicht en maak je ruimte voor jezelf? Na een geslaagde editie vorig jaar vindt op zaterdag 22 maart 2014 de tweede Landelijke Loslaatdag plaats met als thema: Op weg naar eenvoud. Heb je een vol huis, een vol hoofd of heb je moeite met opruimen. Kom dan naar de Landelijke Loslaatdag in Theek5.

De Landelijke Loslaatdag is een dag over loslaten. Letterlijk en figuurlijk loslaten, loslaten van je spullen en loslaten in je hoofd: van ideeën en overtuigingen die je tegenhouden om spullen weg te doen, die eigenlijk je huis uit zouden kunnen. Mensen die beginnen met loslaten zijn daarna vaak heel opgelucht. Ze krijgen er ruimte en tijd voor terug om te doen wat ze echt leuk en belangrijk vinden.
 
Vorig jaar vond de eerste Landelijke Loslaatdag plaats. Een nieuw evenement waar veel mensen en diverse organisaties in gemeente Dongen aan deelgenomen hebben. Heel veel spullen zijn losgelaten en kregen een nieuwe bestemming. De deelnemers aan de workshop deden nieuwe ideeën en energie op om afstand te doen van hun spullen. Ontdek op zaterdag 22 maart 2014 tijdens de Landelijke Loslaatdag hoe je je leven kunt vereen-voudigen en hoe je daardoor meer tijd en ruimte hebt voor leuke dingen in je leven. Je kunt een workshop volgen en daadwerkelijk spullen loslaten.
WORKSHOP
Tijdens de workshop Op weg naar eenvoud krijg je tips om je leven en woning overzichtelijk te maken. De workshop gaat over loslaten in je hoofd en loslaten in praktijk. Less is more. Na deze workshop weet je wat loslaten je oplevert en hoe leuk het kan zijn. De workshop wordt gegeven door Elly van Bragt van E³O Professional Organizing in samenwerking met Debby Klomp van Praktijk de Zon. De workshop is gratis en wordt gegeven in Theek5 Dongen. Je kunt kiezen voor de ochtendworkshop 10.30-12.30 uur of voor de middagworkshop 13.30-15.30 uur. Wil je deelnemen aan de workshop? Geef je dan vóór 15 maart  op via Elly van Bragt, E³O Professional Organizing:  telefonisch 0624217898, via mail [email protected] of via de website www.e3o.nl/loslaatdag. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.