Fotomodel voor een middag 

Ben jij dol op fashion en heb je altijd al een keertje fotomodel willen zijn? Dan mag je de kidsmiddag op 19 maart niet missen! Alle kids kunnen op woensdagmiddag 19 maart van 13:00 tot 17:00 uur fotomodel zijn bij de Shoeby winkels in Nederland Je kunt die middag bij jouw Shoeby winkel op het Looiersplein als een echt Jilly of Mitch model op de foto. Je wordt door een professioneel team gestyled. Daarna word je op je allermooist op de foto gezet. I

 Is jouw foto één van de leukste, mooiste, mafste of coolste? Misschien ben jij dan wel een van  de winnaars van jouw Shoeby winkel. Als winnaar kom je met jouw winnende foto voor een bepaalde  tijd in de etalage van jouw Shoeby winkel te hangen en krijg je de foto op groot formaat cadeau! En  tijdens de kidsmiddag op 19 maart ontvang ook nog eens 20% korting op een nieuwe outfit!*  Neem voor meer informatie contact op met de Shoeby winkel in de buurt. Deelname is gratis, maar  meld je wel even aan in de winkel. 
 
Over Shoeby 
Shoeby heeft altijd de nieuwste fashion voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor heren is er het eigen label Cult Edition. Verder zijn er voor de kids de eigen labels: Jill en Jilly voor meiden, Mitch en MTC voor jongens. Daarnaast heeft Shoeby een uitgebreid  assortiment basics, jeans, schoenen en accessoires. In onze winkels krijg je, naast een kop koffie, ook een uitstekende service. Thuis shoppen kan ook: shoeby.nl is 24/7 open! Wil je altijd als eerste geïnformeerd worden over de nieuwste collecties, speciale aanbiedingen en de  laatste modetrends? Schrijf je dan nu op shoeby.nl in voor de Shoeby Newsletter, de digitale nieuwsbrief. 
 
Kidscollectie Shoeby: Jilly & Mitch! 
De kidscollectie van Shoeby combineert Fashion & Fun. Hippe kids vinden er naast de stoerste  kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met  spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire hits. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore)  acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen. Jilly & Mitch maakt onderdeel uit van  Shoeby, de Nederlandse fashionformule met ruim 250 winkels in Nederland en België. 
 
Graag tot ziens bij Shoeby! 
 
*De korting geldt op de originele prijs van de artikelen. Uitsluitend op vertoon of bij aanvraag van een Shoeby Card in de winkel. Bij retouren wordt alleen het werkelijk betaalde bedrag geretourneerd.