Donderdag extra voorverkoop “Dikke Lol Geen Bier” 

Foto:

De Heeren van Dongen organiseert in samenwerking met Stichting Richting tijdens carnaval weer drie feestavonden voor jongeren vanaf het voortgezet onderwijs (schoolpas verplicht om kaarten te kunnen kopen). Tijdens deze avonden hanteren we onze huisregel  “NIX 18”, dus niet roken en niet drinken!!!. Er zijn veel vrijwilligers actief (volwassen en jeugd vrijwilligers) om deze avonden ook dit jaar weer te kunnen houden. Vanuit Stichting Richting is er daarnaast elke avond een jongerenwerker aanwezig en een clubje van hun eigen vrijwilligers. Aanstaande donderdag 27 februari is er tussen 18.00 en 19.00 uur een extra mogelijkheid om kaarten in de voorverkoop te bemachtigen.

Wanneer Dikke Lol Geen Bier?
Vrijdagavond 28 februari
Zaterdagavond 1 maart
Maandagavond 3 maart
Waar?
De Heeren van Dongen, Sint Josephstraat 187 in Dongen
Hoe laat?
Zorg dat je tussen 19.30 en 21.00 uur binnen komt. BINNEN = BINNEN: als je eenmaal binnen bent mag je niet meer naar buiten tot sluit. De carnavalsavonden eindigen om 00:30 uur. 
NB: tussen 0.00 uur en 0.30 uur vertrek (van het kind) op (eigen) risico van de ouder(s). 
Een consumptie kost slechts € 1,00.
Verkoop toegangsbewijzen
PER AVOND 1 KAARTJE PER PERSOON! De kaartjes zijn nog te verkrijgen op donderdagavond 27 februari tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij de Heeren van Dongen,alleen op vertoon van de schoolpas. Een kaartje kost € 3,50. Het is ook mogelijk voor € 10,00 een kaart te kopen voor alle drie de avonden.