Dronken Dongense slaat agent op gezicht bij aanhouding

Een 31-jarige vrouw uit Dongen is zaterdagavond omstreeks 20.30 uur aangehouden op de Bredaseweg in Tilburg wegens rijden onder invloed. Bij haar aanhouding sloeg ze een van de agenten in het gezicht.

Een agente reed zaterdagavond tijdens haar dienst in een onopvallende auto over de rijksweg in Hulten. Ze zag een auto in de berm staan en stopte. Ze zag dat een vrouw op de grond zat, die zichtbaar onder invloed van alcohol was. De verwarde vrouw vertelde de agente dat ze net door een andere weggebruiker was geslagen. Ze had onder haar rechteroog een rode plek.
Achtervolging
De vrouw maakte aanstalten om weer in haar auto te stappen en weg te rijden. De agente gaf aan dat zij niet mocht gaan rijden omdat ze onder invloed van alcohol was. Toch lukte het haar uiteindelijk om weg te rijden. De politieagente zette de achtervolging in en waarschuwde haar collega’s. Uiteindelijk bracht de vrouw haar auto op de Bredaseweg op een fietspad tot stilstand. Ze verzette zich hevig bij haar aanhouding. Ze sloeg een van de agenten tegen zijn gezicht. Hij liep daardoor een losse tand en een dikke lip op. De vrouw zit vast.