Kunstpodium zoekt vrijwilligers voor opknapbeurt

Het KunstPodium doet op zaterdag 22 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Het KunstPodium zoekt enthousiaste vrijwilligers om de locatie in de Kerkstaat in Dongen op te knappen en kleur te geven. 

Het KunstPodium ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Zin in een gezellige dag, een lekkere lunch en een mooi eindresultaat? Kijk op www.hetkunstpodium.nl voor meer informatie en meld je direct aan. 

NLdoet
Het succes van NLdoet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Tijdens NLdoet 2013 waren al 310.000 vrijwilligers actief. Ook leden van het Koninklijke Familie en diverse landelijke en lokale politici staken in de afgelopen jaren hun handen uit de mouwen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, is verheugd over de animo voor NLdoet. “We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in. We zijn trots dat het Oranje Fonds met NLdoet nieuwe verbanden legt tussen mensen, organisaties en bedrijven. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn”. www.nldoet.nl.