Verkiezingssite www.dongenkiest.nl online

Op 19 maart 2014 worden in Nederland de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Vanaf vandaag is de verkiezingssite www.dongenkiest.nl van de gemeente Dongen online. Dongenkiest.nl is de website voor iedereen die iets over de gemeenteraadsverkiezingen in Dongen wil weten. Op de website vindt u praktische informatie, zoals waar en wanneer u kunt stemmen en hoe u een machtiging kunt afgeven. 

Informatie over partijen
Naast praktische informatie bevat Dongenkiest.nl ook informatie over de deelnemende partijen: de Volkspartij Dongen, de Dongense VVD, het CDA, Democratisch Podium en de PvdA. Op de website stellen deze politieke partijen zich aan u voor, zijn de kandidaten per partij te vinden en kan het verkiezingsprogramma worden ingezien. Uiteraard kunt u vanaf Dongenkiest.nl ook doorklikken naar de verschillende websites van de deelnemende partijen voor meer informatie over deze partijen. 
Thema’s
In de komende weken zal de website worden aangevuld met verschillende thema’s. Alle partijen zullen kort op deze thema’s reageren, waarmee de inwoner van Dongen een beeld kan vormen over de verschillende opvattingen.
Uitslag 
Op 19 maart zal de verkiezingsuitslag via Dongenkiest.nl bekend worden gemaakt.