Win de allerlaatste kaart voor de zaterdagsauwel

Foto:

Nog een weekje wachten en dan is het eindelijk zover: het Peejelaands Sauwelweekend. Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari betreden maar liefst 9 sauwelaars de ton in ut Zottekot en op zondag doen 6 jeugdsauwelaars dat nog eens dunnetjes over. De sauwelzaterdag is al ruim een maand uitverkocht. dongen.nieuws.nl heeft echter beslag weten te leggen op de allerlaatste entreekaart voor deze avond. En jij kunt deze kaart winnen!Wat moet je doen om kans te maken op deze entreekaart? 

Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar [email protected] onder vermelding van “sauwelavond”. Uit alle goede inzendingen wordt op donderdag 6 februari één winnaar getrokken. Hij of zij krijgt dan vrijdag 7 februari de felbegeerde kaart thuisbezorgd.
De vraag:
Hoeveel van de volwassen sauwelaars die dit jaar in de ton staan in ut Zottekot hebben tijdens één van hun vorige deelnames aan de sauwelavond in het Peeënrijk wel eens de publieksprijs gewonnen?
Succes!
sauwelaars
De sauwelaars zijn er helemaal klaar voor (v.l.n.r. Roelant Schoots, Ludo van Vliet John Schoormans, Bart van Kerkhof, Trea van Kuyk, Rob verkooijen, Perry Boudewijns, Ad Verweij en Tom Mijnders)