Aanstaande zaterdag nieuwe editie Unstoppable

Foto:

Na het gigantische succes van de eerste editie van Unstoppable is het tijd voor het volgende dance-event op zaterdag 25 januari aanstaande in de Cammeleur. Deze editie belooft ook weer een groot succes te gaan worden met grote namen als Dyna en Naffz. Het thema voor deze editie is Jungle. Trek de Tarzan en Jane outfits dus maar alvast uit de kast, want het belooft weer een spetterende avond te gaan worden

De eerste editie van Unstoppable op 12 oktober was een enorm succes. Door het enthousiasme en positieve reacties van de ruim 470 bezoekers is de organisatie snel aan de slag gegaan om een nog groter succes neer te zetten. Ook deze keer is de Cammeleur het decor zijn voor dit prachtige evenement. De deuren zullen geopend zijn vanaf 21:00 tot 2:00 uur. 
Wil je nog profiteren van de goedkopere voorverkoopprijzen, bestel dan je kaarten voor 10 euro  bij de Cammeleur, bibliotheek, uitindongen.nl  of natuurlijk via www.donckhuys.nl. Er is tevens de mogelijkheid om kaarten voor 12,50 euro aan de deur te kopen, maar hier is slechts een beperkt aantal  voor beschikbaar. Wil je dus verzekerd zijn van een kaartje, zorg dan dat je er op tijd bij bent want vol = vol. 
——————————————————————————————————
            adopendag29jan