Spelletjesmarathon Drumfanfare Beatrix 

Drumfanfare Beatrix organiseert zo’n zeven keer per jaar een jeugdochtend speciaal voor hun eigen jeugd. Tijdens deze ochtend wordt er bijvoorbeeld een gymzaal afgehuurd, een speurtocht gelopen of een  speciale kerstactiviteit gedaan. Impressies van deze ochtenden zijn te zien op  de website van Drumband Beatrix  en via facebook. Ditmaal wil Drumfanfare Beatrix deze jeugdochtend openbaar maken voor de gehele Dongense jeugd vanaf 7 jaar. 

Deze jeugdochtend zal op zondag 9 februari van 10.00 uur tot 13.00 uur plaatsvinden bij Zalencentrum de Viersprong. De ochtend staat ditmaal in het teken van een spelletjes-marathon waar je kunt strijden voor de titel  ‘’spelletjes-koning(in) van Drumfanfare Beatrix’’.
 
Lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen en de ‘’spelletjes-koning(in) van Drumfanfare Beatrix’’ te worden? Meld je dan aan voor 5 februari. Kosten voor deze ochtend zijn € 2,- p.p. dit wordt gebruikt voor een hapje en drankje tijdens de spelletjes. Aanmelden kan via [email protected] of natuurlijk tijdens de repetitie avond (woensdag) bij Zalencentrum de Viersprong bij een van de bestuursleden. 
 
www.drumfanfare-beatrix.nl
www.facebook.com/Drumfanfare.Beatrix
www.twitter.com/BeatrixDongen