Winterspelen groot succes, met dank aan The Rambler

Foto:

Dit jaar waren de Winterspelen weer een daverend succes. Driehonderd kinderen van de groepen 5,6,7 en 8 hebben twee dagen showbizzachtig plezier gehad! Speciaal voor alle kinderen was er een groot cadeau.

De kinderen kwamen in de Tv-studio van Reinhout Oedelmans en maakten kennis met presentator Giel Beeldig en regisseuse Steffie Spiegelberg. Voor de 10.000ste uitzending van “Het Rad van Fortuin” had de Postbodeloterij 10 miljoen euro ter beschikking gesteld voor de winnaar van de show. 
De drie kandidaten – Paris Londen, Jerry Kan en Koentje Laude – gingen de strijd met elkaar aan. Het publiek werd opgewarmd, er was een gala, een spooktocht, een bingoshow en een minute to win it. Na vele spelrondes werd Koentje Laude de terechte winnaar. Reinhout en Paris, die samen vals speelden, werden met een vla en slagroom gestraft. Behalve Koentje ging ook de kinderen van groep bruin als echte winnaars naar huis toe. 
The Rambler
De Winterspelen hadden dit jaar een ware primeur. Afgelopen zomer volbracht Team Ramblin’ Men de lange Mongol Rally. In een zomerspelengele auto reden Jason, Lex, Tom en Ferry ruim 16.000 kilometer. De goede doelen die ze met deze reis steunden, waren Cool Earth en Stichting Dongense Jeugdraad. Een paar weken geleden werd “The Rambler” bij onze loods bezorgd. The Rambler is een ruim 13 meter lange stormbaan die deze Winterspelen door alle kinderen enthousiast in gebruik is genomen. Namens alle kinderen van nu en in de toekomst wil Stichting Dongense jeugdraad Team Ramblin’ Men bedanken voor dit mooie cadeau!
rambler