Foto Betsie Cloin verhuist naar Biezen

“We houden hier nog een paar dagen uitverkoop en dan verhuizen we komend weekeinde naar onze nieuwe winkel annex fotostudio aan de Biezen. Maandag 13 januari gaan we daar open.”. Aan het woord is Victor Stierman, eigenaar van Foto Betsie Cloin, dat tweeëntwintig jaar een vertrouwd gezicht is geweest op de hoek Looiersplein – Hoge Ham. Moeder Betsie Cloin en Vader Cor Stierman, die beiden nog steeds meewerken in de zaak, hadden op deze locatie al een gelijksoortige winkel, maar dat oude pand moest in 1992 plaats maken voor het nieuwe Looiersplein. 

En nu, na tweeëntwintig jaar wordt het dus tijd voor de volgende stap. Met de verhuizing naar de Biezen komt een eind aan jaren van moeizaam overleg tussen Foto Betsie Cloin en de gemeente Dongen. “Het bestemmingsplan moest aangepast worden want op het pand in de Biezen zat geen winkelbestemming. Wel was de studio er gevestigd. Na lange tijd zijn we eindelijk tot een oplossing gekomen. In het nieuwe pand hebben we straks alles bij elkaar”, aldus Victor Stierman, die uitkijkt naar de ruimte in het nieuwe pand. “Het is een grotere ruimte die we flexibel gaan gebruiken. Er komen bijvoorbeeld demonstratie-eilandjes waar je meer te weten kunt komen over fotografie. Je kunt er zien hoe je meer uit je camera kunt halen.”
De klant mag erop rekenen dat het assortiment en de service op hetzelfde niveau blijft. “Foto’s afdrukken zullen we natuurlijk blijven doen en je kunt bij ons nog steeds terecht voor alles wat maar met fotografie te maken heeft, van camera’s tot tassen en van accu’s tot kabels. Als we gesetteld zijn zullen we bovendien in februari nog een fotofeestmaand houden met allerlei mooie aanbiedingen”.
byrpj9lg3senxhcm9jireouf9
Het oude pand van Betsie Cloin
Deze week kunnen de klanten nog profiteren van de uitverkoop met kortingen van 25% op lijsten, 50% op foto-albums en 20% op objectieven. “Dat kan tot zaterdag 17.00 uur, en dan gaan we het weekend gebruiken om alles over te huizen zodat we vanaf maandag 13 januari onze klanten kunnen ontvangen op ons nieuwe adres”
Het huidige pand van Foto Betsie Cloin zal de komende maand omgeturnd worden tot een vestiging van Supervlaai. Deze zal op Valentijnsdag 14 februari haar deuren openen.
Foto boven: Betsie Cloin en Victor Stierman voor het pand waar straks naast de studio ook de winkel gevestigd zal zijn.
——————————————————————————————————————