Gratis winkelen op het Looiersplein

Foto:

Wilt u kans maken op een gratis volle boodschappentas? Kom dan de komende vier weken op maandagmiddag naar het Looiersplein! Winkeliers en marktkooplieden hebben de handen ineen geslagen en samen een winactie georganiseerd. De winnaars mogen gratis winkelen bij ruim 25 winkels en marktkramen.

Hoe werkt de actie?
Wanneer u de komende weken op maandag uw boodschappen koopt bij een van de
deelnemende marktkooplieden of winkeliers op het Looiersplein, dan ontvangt een actiekaart. Op deze kaart vult u uw gegevens in. De kaart moet u dezelfde dag inleveren in de bus bij het leerlooiersbeeld op het Looiersplein. Marktmeester John Brenders trekt aan het einde van de middag een kaart en neemt contact op met de winnaar. De winnaar mag de week erna op maandag gratis winkelen bij de deelnemende marktkooplieden en winkeliers.
Actieperiode
De winactie op het Looiersplein duurt 4 weken. Op maandag 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari 2014 liggen er actiekaarten klaar. Voor de actiekaarten geldt: op = op!
Aan de actie doen ruim 25 marktkooplieden en winkeliers mee. De deelnemers herkent u aan de poster met de titel ‘Maandag… Markt op het Looiersplein!’. .
Promotie
Wethouder Bas Evegaars: “Compliment aan de winkeliers en de marktkooplieden voor deze
gezamenlijke actie. Als gemeente ondersteunen we dit initiatief van harte met diverse
promotiemiddelen, zoals posters, spandoeken en kaarten. We zijn allemaal gebaat bij extra
bezoekers in het centrumgebied. Die kunnen we aantrekken met dit soort ludieke acties.
Want, wie wil er nou niet gratis winkelen?” De weekmarkt is elke maandag geopend van 13.00 tot circa 16.30 uur.