Succesvolle musical Kinderkoor De Hubkes

Zondag 15 december hebben de 15 leden van kinderkoor de Hubkes 2 voorstellingen gegeven van de musical ‘Het Verhaal’. De musical ging over een hoteleigenaresse die het nog steeds erg vervelend vond dat haar bet-bet-overgrootvader zo’n 2000 jaar geleden Jozef en Maria naar een stal stuurde. Volgens de kokkin, die afstamde van Koning Balthasar, was dat helemaal niet erg want ze hadden een droog en warm plek. Aan het einde kon de eigenaresse het goed maken en nodigde ze alle dorpelingen uit om kerstavond in het hotel te vieren omdat niemand in het dorp meer stroom had.  Alle kinderen hebben hier weken voor geoefend en het was voor hen dan ook behoorlijk spannend.  Voor sommige kinderen was het namelijk hun debuut. De leeftijd van de kinderen varieert van 6 tot 13 jaar.

Beide voorstellingen zaten vol en verliepen erg goed. Gelukkig had de organisatie  veel hulp gehad van ouders en andere belangstellenden bij het  maken van het decor , alles opbouwen, uitzoeken van kleding, mooie kapsels voor de toneelspelers, achter de schermen helpen, souffleren, catering, film, foto’s en geluid , licht en bediening van de bar.  
De musical is ook mede mogelijk gemaakt door:
De verenigingenactie van Jumbo Jos Sengers in Dongen.
Annie Jansen van Babor Beauty Spa Dongen. Zij verzorgde de make-up.
Rene de Smit van Smitsound. Hij heeft gezorgd voor goede microfoons.
Jeugdcentrum Klein-Dongen-Vaart dat we omgebouwd hebben tot een klein theater.
Dit was een geslaagd weekend. Binnenkort gaan alle leden naar Toverland om het 20-jarig bestaan van het kinderkoor te vieren.
  
Zie fotoreeks boven