Start RUN for FUN bij Atledo in januari 2014

Op zaterdag 25 januari start bij Atledo de nieuwe groep voor (her)beginnende lopers onder de naam Run for Fun. Het programma is voor iedereen die op een verantwoorde wijze in groepsverband wil gaan hardlopen. In beginsel kan iedereen vanaf 16 jaar aan het programma deelnemen. Na het volgen van het programma kun je na 20 weken 5km hardlopen.

Naast het werken aan je conditie zorgen we dat er voldoende aandacht is voor looptechniek en blessurepreventie. Het belangrijkste is echter dat je plezier in het sporten krijgt. Het is zeker geen vanzelfsprekendheid om 5km te kunnen hardlopen, maar in groepsverband met een gemeenschappelijk doel geeft wel een extra prikkel om het doel te halen.Vanaf zaterdagochtend 25 januari is er wekelijks een training van 09:00 tot 10:15 uur.
Mocht je in bovenstaande de uitdaging voor 2014 zien die je aanspreekt, kom dan naar de informatieochtend op 11 januari om 09:30 uur in de kantine van Atledo aan de Hertog Jansstraat. Tijdens deze ochtend wordt uitleg gegeven over Atledo, het programma en algemene info met betrekking tot hardlopen. Meer informatie vind je op www.atledo.nl of via email naar [email protected]