Laatste kans: nomineer nu je kandidaat voor  ‘Dongenaar van het Jaar’ 2013

Foto:

Voor de derde maal in successie organiseert dongen.nieuws.nl ook deze decembermaand weer de ‘Dongenaar van het Jaar’ verkiezing. Wie wordt de opvolger van DongenIce voorzitter Jeroen de Roos, die vorig jaar van de inwoners van Dongen de meeste stemmen kreeg? Je kunt alleen nog vandaag (zaterdag 21 december) kandidaten nomineren.

Het bijzondere aan de ‘Dongenaar van het Jaar’ verkiezing is dat de uiteindelijke winnaar of winnares niet door een jury uitgekozen wordt maar door de Dongenaren zelf. Vanaf vandaag kun je kandidaten nomineren voor deze eretitel. Op 22 december zal uit alle nominaties een short list met 5 kandidaten worden samengesteld door een commissie bestaande uit Piet Eelants (dongenhomespot), Jacqueline Schilders (Weekblad Dongen) en Bart van Kerkhof (dongen.nieuws.nl). Vanaf die dag kan iedere Dongenaar een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op oudjaarsdag worden de stemmen geteld en ontvangt de ‘Dongenaar van het Jaar’ de oorkonde die bij deze eretitel hoort. 
Criteria
‘Dongenaar van het Jaar’ wordt je niet zomaar.  Het spreekt voor zich dat kandidaten woonachtig moeten zijn in Dongen. Het zijn mensen die zich onderscheiden door hun activiteiten. Ze zetten Dongen op een positieve manier op de kaart en dat kan zowel in Dongen zelf zijn als (ver) daarbuiten. Het kunnen sporters zijn, maar ook politici, vrijwilligers, mensen uit verenigingen of organisaties, noem maar op. 
Ken jij een kandidaat of kandidate?
Wie verdient volgens jou de titel ‘Dongenaar van het Jaar’? Stuur  een mail met de naam van uw kandidaat of kandidate naar [email protected]  onder vermelding van ‘nominatie’ Natuurlijk mag je deze nominatie voorzien van een  korte motivatie waarom je vindt dat jouw kandidaat de titel ‘Dongenaar van het Jaar 2013’ verdient.
—————————————————————————————————–
               wouters2