Popkoor Spirit gestart met voorbereidingen nieuwe voorstelling

Foto:

Al  geruime tijd zijn de leden van Popkoor Spirit bezig met de voorbereidingen van de nieuwe muziekshow met de titel: Quattro Temi. Werd het publiek  in de laatste muziekshow Twist meegenomen in de moderne versie van het verhaal van Sneeuwwitje, deze keer komen in hoog tempo vier thema’s aan bod. Bij ieder thema is passende muziek gezocht, wat gezorgd heeft voor een zeer divers en verrassend programma. Alles is weer samengesteld door de creatieve commissie van Spirit bestaande uit Saskia van Baaren, Yvon Ruis en Ingrid Klootwijk. Dit trio heeft al vele uurtjes gebrainstormd over verhaallijnen, muziekkeuze, soloverdelingen, kleding en al wat komt kijken bij een spetterende muziekshow. Ook dirigent Tom Mordang heeft actief deelgenomen aan dit creatieve proces. 

De muzikale begeleiding zal dit keer  in handen zijn van de eigenzinnige Big Band “Big Deal” uit Vught o.l.v. Roger Monsieur . In de bekende Big Band bezetting met saxen, trompetten, trombones en volledige ritmesectie brengt Big Deal u een cocktail van diverse muziekstijlen waarbij men moeilijk stil kan blijven staan. Tessa Brockhoff zal de regie voor haar rekening nemen. 
U zult begrijpen dat deze unieke samenwerking zal resulteren in een grandioos spektakel met muziek, dans en theater, waarin de kijker muzikaal en theatraal wordt verrast. 
Deze sprankelende voorstellingen zijn gepland op zaterdag 17 mei 2014. Zet u deze datum alvast in uw agenda. De voorstellingen zullen plaats vinden in de theaterzaal van het Factorium in Tilburg.