900 euro bij krentenbollenactie Kerstmarkt 

Foto:

De krentenbollenactie van ‘Dongen fietst tegen kanker’ op de Kerstmarkt is met een opbrengst van 900 euro wederom een groot succes geworden. De bakkers Marcel Verbunt en Jan van Disseldorp hadden weer een partij heerlijke gevulde krentenbollen geproduceerd die vlot van de hand gingen. De actie werd gesteund door Pim Flius die zijn bakkerij en de ingredienenten beschikbaar stelde. Het geheel kon weer onder de aandacht van de vele voorbijgangers gebracht worden mede door de geluidsinstallatie van Smitsound geluidstechnieken. 

Bezoekers van de kerstmarkt konden ook meedoen aan een prijsvraag met als hoofdprijs een door Wim de Vos beschikbaar gestelde crossfiets. Zij moesten dan raden hoeveel kerstballen er in een vaas zaten die in de stand stond. Uiteindelijk waren er aan het eind van de avond twee bezoekers, Jaap de Leeuw en Lisa van Luijken die alle twee even dichtbij het werkelijk aantal van 112 kerstballen zaten. Bij de prijsuitreiking om 21.30 besloot Wim de Vos ter plekke niet één maar twee fietsen ter beschikking te stellen zodat een aanvullende en beslissende vraag niet nodig was en beide winnaars met een mooie crossfiets naar huis konden. 
 
Na overleg met bakker Pim Filius werd besloten de nog resterende gevulde krentenbollen te doneren aan de Volckaert die daar nog heerlijk van hebben kunnen genieten. 
 
Foto: de prijswinnaars nemen de fiets in ontvangst van Wim de Vos