Claudia Zuijdgeest start ‘Het ReisAtelier’

Foto:

Na het faillissement van TravelXL Peter Huijgens heeft Claudia Zuijdgeest –  van Gulik besloten om als zelfstandig reisondernemer in ’s Gravenmoer / Dongen verder te gaan. Vanaf 16 december zal zij starten met ‘Het ReisAtelier’ en deel gaan uitmaken van The Travel Club. “Na ruim twintig jaar werkzaam geweest te zijn in diverse managersposities bij de grootste en meest exclusieve (zaken)reisbedrijven van Nederland vond ik het dé tijd om ‘Het ReisAtelier’ te starten.” 

“Iedere reis, dichtbij of ver weg, behoort een onvergetelijke ervaring te zijn. Daarbij wil ik de service en kwaliteit bieden die ik zelf ook graag ontvang en een onafhankelijk advies kunnen geven zonder dat het de reis duurder hoeft te maken dan boeken op internet of reserveren via een regulier reisbureau ”, aldus de gepassioneerde Claudia Zuijdgeest. 
Het ReisAtelier kan via The Travel Club een zeer groot en onafhankelijk aanbod van Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties en wereldwijde lokale agenten bieden. Dit maakt het assortiment veel groter dan bij welke organisatie ook. Uiteraard zijn zij aangesloten bij de ANVR en SGR waardoor de financiële zekerheid gewaarborgd is. 
“Buiten een onafhankelijk en objectief aanbod is een groot voordeel dat mijn klanten zonder wachttijden en online zoek- en keuzestress geholpen kunnen worden, waarbij zij zelf bepalen wanneer en waar zijn een deskundig advies willen. Dit kan telefonisch, per mail of desgewenst op afspraak in het kantoor van Het ReisAtelier, bij de klanten thuis of op het werk”, aldus Claudia. 
Het ReisAtelier is gevestigd aan de Vaartweg 58 in ’s Gravenmoer. Contact met Claudia Zuijdgeest opnemen, kan via telefoonnummer: 0162-315909 of per mail: [email protected] Ook kunt u meer informatie vinden op www.hetreisatelier.nl.