Krentenbollen actie terug op kerstmarkt

Foto:

Na het grote succes van vorig jaar heeft “Stichting Dongen fietst tegen kanker” in samenwerking met Bakker Pim Filius besloten om ook dit jaar,  net zoals in 2012 op de kerstmarkt te gaan staan voor het goede doel. Zoals al eerder in de media vermeld gaat het team Dongen volgend jaar niet naar de Alpe D’huZes maar blijft zij zich inzetten voor de bestrijding van kanker. Dat blijkt zoals velen helaas te vaak in hun eigen omgeving meemaken, een bittere noodzaak. Dit jaar worden er in samenwerking met gemeente en Sportkoepel allerlei activiteiten in Dongen zelf georganiseerd. De krentenbollenactie op de Kerstmarkt is een mooie start van deze samenwerking. 

Speciaal hiervoor zullen teamlid Marcel Verbunt en zijn vroegere collega Jan van Disseldorp weer in zijn oude bakkersvak terug keren om voor de bezoekers van de Kerstmarkt weer de lekkerste gevulde krentenbollen te bakken. De krentenbollen kosten 1 Euro per stuk en 6 voor 5 Euro. Bakker Pim Filius sponsort hiervoor de ingrediënten en zijn bakkerij. De totale opbrengt komt dus ten goed aan de bestrijding van kanker. 
‘Dongen fietst tegen kanker’ is te vinden in een tent op de Kerstmarkt en de krentenbollen zijn te koop tussen 17.00 en 21.30 uur. Voor meer informatie en de actie van komend jaar kunt u kontakt opnemen met [email protected] . Alle suggesties voor samenwerking zijn welkom.