High Tea concert Harmonie Aurora

Foto:

Op 8 december pakt Harmonie flink uit met een High Tea concert. Vorig jaar werd een nieuwe insteek gekozen met het spaghetti concert, waarbij bleek dat zowel de leden van de harmonie als ook het publiek erg enthousiast waren om mooie muziek met lekker eten en drinken te combineren. Dit jaar is dus gekozen voor het thema High Tea.

Inloop in de Cammeleur kan vanaf 14:00 uur waarbij men ontvangen wordt met een zoetje. Om 14:30 uur start het concert. Er staan verschillende stukken met een Engels tintje op het programma. 
Muzikaal kunt u onder andere The Pirates of Penzance van Sir Arthur Sullivan (operette), The Lord of the Rings van Johan de Meij (geschreven ver voor de verfilming van de boeken), The Seafarer (Engelse zeemansliedjes) en Queen in concert verwachten. Dit is slechts een kleine greep uit het Engelse repertoire dat harmonie Aurora ten gehore zal brengen.
Voor aanvang van het concert wordt u ontvangen met een kopje thee en heerlijke zoetigheden. Tussendoor is er natuurlijk een pauze, waarin een hartige gang, inclusief warm brood, wordt geserveerd. Verder is er nog een gang met zoetigheid; muffins, cup cakes, scones etc. Een heerlijk middagje uit dus.
Dit concert vindt plaats op 8 december 2013 in de Cammeleur. Een middag fantastisch genieten met pakkende muziek, lekker eten en ook nog een fijne afsluiting. Aanvang is om 14:00 uur. Kaarten à 10,00 euro (incl. het eten en twee kopjes thee) zijn te verkrijgen via [email protected] en bij de Cammeleur.