Tinus & Thieu maken verwachtingen waar (bekijk de foto’s)

De Dongense kinderen hadden er lang naar uitgekeken en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen bij de première van de Tinus & Thieu Sintsjow zondag in de Cammeleur. Het populaire duo maakte ze ruimschoots waar. Bij de maar liefst drie voorstellingen gingen de bezoekers volledig mee in het verhaal en werd het een feest om niet te vergeten.

Nadat een zestal Zwarte Pieten ervoor gezorgd hadden dat de zaal goed opgewarmd was nam het duo bezit van het podium en hielden ze de bezoekers een uur lang in hun greep met een leuke verhaallijn met daarin veel liedjes , live begeleid door het eigen Tinus & Thieu Sjoworkest, dat actief bij de voorstelling betrokken was. Een sterke rol was er ook voor de boze buurvrouw, gespeeld door Stephanie Commeren. Zij vond het maar niets dat Tinus & Thieu volop hun best deden om ervoor te zorgen dat Sinterklaas bij hen op bezoek zou komen. Uiteindelijk bleek dat ze eigenlijk heel erg jaloers was op beide heren omdat ze zelf Sinterklaas nog nooit op bezoek had gehad. Toen dat hoge woord er eenmaal uit was, kon ze, zonder zich verder te schamen, de liedjes met Tinus en Thieu meezingen- en dansen. Toen Sinterklaas uiteindelijk ook nog ten tonele verscheen was het feest compleet.  De kleine bezoekers zongen en dansten vrolijk mee en kregen  allemaal nog de gelegenheid om Sint na afloop in de foyer van de Cammeleur de hand te schudden. 
Tinus en Thieu maakten er mat hun hele crew driemaal een geweldig feest van deze zondag en de roep om een vervolg was dan ook duidelijk hoorbaar. We zullen dan ook ongetwijfeld nog veel van dit duo horen en hun naam en faam zal waarschijnlijk ook nog over de Dongense grenzen gaan. dongen.nieuws.nl houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Bekijk de foto’s in de fotoreeks boven
Foto’s: Tim van der Zouwen en Marie-Louise Jolie

———————————————————————————————————-

hollandseavond