Bespaar op uw zorgkosten bij van Eersel Verzekeringen!

Foto:

Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Van Eersel Verzekeringen uit ’s Gravenmoer helpt u daar graag bij Bij diverse grote zorgverzekeraars kunnen zij u korting aanbieden. Met deze kortingen bespaart u al snel 10% op uw zorgpremie, zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren. 

Zeer voordelig: ZorgVoordeelPolis®
Bovendien kan van Eersel Verzekeringen u ook de unieke ZorgVoordeelPolis® aanbieden. Deze goede zorgverzekering is voor velen de ‘beste koop’, omdat er tot wel 15% korting op de aanvullende verzekeringen wordt verleend. Bovendien heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een verzekering die perfect bij u past. 
Op de website, www.vaneerselverzekeringen.nl , kunt u gemakkelijk de zorgverzekeringen van verschillende zorgverzekeraars en de ZorgVoordeelPolis® vergelijken, op basis van de door u ingegeven wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie u wilt en of u alternatieve geneeswijzen wilt meeverzekeren. U krijgt dan een overzicht met de zorgverzekeringen die aan uw wensen voldoen en u ziet gelijk wat u kunt besparen. De korting is namelijk al voor u verwerkt in de premie.
Advies nodig?
Mocht u hulp nodig hebben, kunt u altijd langskomen of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 0162-370057  Van Eersel adviseert u naast schade- en levens verzekeringen, ook graag de best passende zorgverzekering tegen een scherpe premie.