AVRI Bloem- en Tuincentrum weer genomineerd voor ‘de Beste Kerstshow van Nederland’ 

Foto:

AVRI Bloem- en Tuincentrum heeft in Noord-Brabant gedurende de afgelopen jaren een grote bekendheid opgebouwd met haar fabelachtige kerstshows, die ieder jaar weer met verrassende nieuwe zaken aan de klanten wordt gepresenteerd. Ook dit jaar is AVRI Bloem- en Tuincentrum genomineerd en dingt mee voor de prestigieuze titel “de Beste Kerstshow van Nederland”. 

De competitie ‘de Beste Kerstshow van Nederland’ beoogt de kerstshows van tuincentra naar een hoger plan te brengen. Ook wil ze onderstrepen dat tuincentra een fantastische plek zijn voor het beleven van kerstmis. De competitie wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden en is een initiatief van tuincentrum-vakblad TUINZAKEN, in samenwerking met de organisator van de toonaangevende vakbeurs Christmasworld in Frankfurt en met brancheorganisatie Tuinbranche Nederland. Op de site www.besteskerstshow.nl staan de ruim veertig deelnemende en genomineerde winkels voor de competitie. 
Eindwinnaar voor de publieksprijs wordt het tuincentrum die op 09-12-2012 (09.00 uur) de meeste stemmen heeft gekregen voor haar kerstshow op www.bestekerstshow.nl. Reeds op 10-12-2013 wordt de publieksprijs uitgereikt. Daarnaast worden ook nog deelprijzen uitgereikt door de vakjury voor de kerstshows in de volgende categorieën: Belevingswereld, Sfeer en decoratie, Kerstgroen, Kerstverlich¬ting, Klant¬vriende¬lijk¬heid en MVO-aanpak. Deze vakjury prijzen worden eind januari 2014 op de vakbeurs Christmasworld in Frankfurt bekend gemaakt en uitgereikt.  
Het personeel van AVRI Bloem- en Tuincentrum is vanzelfsprekend apetrots op de tweede nominatie op rij tot de beste kerstshow van Nederland. Eigenaar Frank van der Avoird: “het  personeel heeft weer enorm haar best gedaan om de AVRI kerstshow ook dit jaar weer mooi en aantrekkelijk te maken voor onze klanten. Al vele jaren op rij stroopt het AVRI Team de mouwen op, uiteraard na een paar weken van brainstormen, om ieder jaar opnieuw weer met veel inspiratie, creativiteit en nieuwe elementen een wervelende kerstshow te presenteren. 
Van der Avoird: ”Doordat AVRI Bloem- en Tuincentrum gebruik heeft gemaakt van de mooiste decoratie materialen kunnen de klanten volop inspiratie en ideeën opdoen. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum proef je de juiste kerstsfeer en er is volop keus voor iedere beurs. Dit jaar is het thema van onze kerstshow sprookjestaferelen, een show om lekker bij weg te dromen. U stemt toch zeker ook op AVRI Bloem- en Tuincentrum?”  Klik HIER om te stemmen.  Door uw stem uit te brengen maakt u kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 50,- of een VIP-arrangement voor vier personen bij Snowworld.