Een nieuwe scooter voor nog geen 1000 euro!

Het is één van de meest populaire vervoermiddelen van deze tijd: de scooter. Jong en oud maken er allebei gebruik van. Enige drempel bij de aanschaf ervan was tot voor kort de vaak hoge prijs van soms wel enkele duizenden euro’s. Die tijd is nu voorbij, want sinds kort biedt het Dongense bedrijf Jansen Scooters in de gloednieuwe showroom aan de Wilhelminastraat 75 A nieuwe scooters aan vanaf 899 euro.  

“Er was in Dongen niet veel aanbod van scooters voor een schappelijke prijs, maar het blijkt een gat in de markt” aldus Antoine Jansen, eigenaar van het nieuwe bedrijf, dat in de eerste maanden al diverse scooters heeft mogen leveren. Sinds 1 november heeft Jansen een nieuwe showroom aan de Wilhelminastraat 75 A, de vroegere shop van de Autofood benzinepomp naast de wijnhandel van Rovin. “Daar kunnen we  de scooters fantastisch presenteren.” aldus een trotse Antoine Jansen. “En de klanten weten de weg naar onze nieuwe locatie ook goed te vinden; we hebben echt al veel aanloop gehad.”
Jansen Scooters levert scooters van de merken BTC  en ZNEN. Jansen: “Deze merken zijn al vele jaren op de Nederlandse markt te verkrijgen en blijken van prima kwaliteit terwijl de prijs beduidend lager is dan die van de traditionele merken. En we verkopen ze niet alleen, maar men kan bij ons ook terecht voor het onderhoud en de reguliere beurten. De importeur van dit merk zit ook nog eens heel dichtbij en dat betekent dat we ook op het gebied van onderdelen heel snel kunnen leveren.”
jansen1
De openingstijden van Jansen Scooters zijn:
maandag:12.00 – 20.00 uur
dinsdag: 12.00 – 18.00 uur
woensdag gesloten 
donderdag : 12.00-18.00 uur
vrijdag: 12.00-20.00 uur
zaterdag: 9.00-16.00 uur
overige openingstijden op afspraak 06-24719006 of 06-24719005
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen