Extra voorstelling Tinus & Thieu Sintsjow

Hoewel de goedheiligman nog niet eens gearriveerd is in ons land lijkt de Sinterklaaskoorts in Dongen al in volle hevigheid losgebarsten. De verkoop van kaarten voor de Tinus & Thieu Sintsjow, die op 1 december in De Cammeleur opgevoerd wordt, verloopt zo voorspoedig dat het duo  besloten heeft op dezelfde dag om 16.00 uur een extra voorstelling te geven. 

Matthieu Verlinde, alias Thieu, is blij verrast door de grote belangstelling: “de show van 11.00 uur is op een haar na uitverkocht en ook de show van 13.30 uur begint al aardig vol te lopen. Als de Sint volgende week in het land is zal het nog meer gaan leven en natuurlijk willen we niemand teleurstellen. Vandaar de extra voorstelling om 16.00 uur.”
De voorbereidingen voor de show zijn in volle gang. “We hebben een 5 koppige liveband en die zijn al volop aan het repeteren. Ook wordt er hard gewerkt aan het decor. In totaal zijn er bijna 30 mensen bij de produktie betrokken” aldus Tinus (Martijn Brants), die er heel veel zin in heeft. “Het wordt  een fantastische en gezellige familievoorstelling die je echt niet mag missen. Ook rondom de show is van alles te doen. Sint heeft zijn beste Pieten gereserveerd om het publiek op te warmen (vanaf een half uur voor iedere voorstelling). Daarnaast kan er tijdens de voorstelling gesmuld worden van  de enige echte Tinus & Thieu popcorn die in de speciale kraam te koop is en na afloop kunnen de bezoekers Tinus & Thieu en de Sint nog even de hand schudden. “
De Tinus & Thieu Sintsjow is geschikt voor de hele familie, dus opa’s en oma’s, papa’s en mama’s  neem gezellig uw (klein)kinderen mee naar deze gezellige, interactieve voorstelling. Wilt u deze muzikale familievoorstelling ook meemaken dan kunt u voor kaarten terecht bij de voorverkoopadressen  DA Ingrid (Looiersplein 27), 2Cousins (Hoge Ham 166c) en de Cammeleur (Hoge Ham 126).  Een entreekaart voor de voorstelling kost     € 5,00 p.p en is daarmee ook een ideaal schoencadeautje.