Nieuws van Stichting Dongense Jeugdraad: Sinterklaas en Winterspelen

Ook dit jaar organiseert Dongen Promotion in samenwerking met Stichting Dongense Jeugdraad de Sinterklaasintocht. Zoals ieder jaar in Dongen is er ook dit jaar weer iets aan de hand. Wil je daarover meer te weten komen? Kijk dan alvast naar het Dongens Sinterklaasjournaal ! Dit filmpje zal vanaf 11 november te zien zijn via de site www.dongensejeugdraad.nl. 

Het programma voor de Sinterklaasintocht 2013 ziet er als volgt uit :
Zaterdag 16 november
13.30 uur – 15.30 uur – Programma op het Looiersplein: de eerste Pieten zijn al in Dongen!
Zondag 17 november
14.00 uur – Aankomst van Sinterklaas en Pieten op de Loswal
14.45 uur – Intocht van de Sint 
(Loswal – Wilhelminastraat – Tramstraat – Looiersplein – Hoge Ham)
15.30 uur – Programma in De Cammeleur
Voor de Sinterklaasintocht is de jeugdraad nog op zoek naar gekwalificeerde verkeersregelaars. Heeft u tijd op zondag 17 november van 12.00u tot 15.00u ? Mail dan naar [email protected]
Winterspelen 2014
Voor de groepen 5, 6, 7 en 8 worden er twee superleuke dagen vol spel, feest en gezelligheid georganiseerd. Zoals ieder jaar hebben we een supergaaf thema, maar dit blijft nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen, is dat het ook dit jaar een groot spektakel gaat worden! Vraag al je klasgenoten en Dongense vrienden of ze ook mee willen doen ! De Winterspelen vinden plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2014.
Stichting Dongense Jeugdraad gaat met haar tijd mee. Net als bij de Zomerspelen is het mogelijk om je digitaal aan te melden en te betalen. Dit gaat via onze website: www.dongensejeugdraad.nl. Voor jezelf en voor de Jeugdraad is dat een stuk makkelijker. Wij verzoeken je dan ook – indien mogelijk – je hier aan te melden. Je ouders willen je hier vast even bij helpen! Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 en je kunt je tot  donderdag 14 november opgeven.