Spetterende opening carnavalsseizoen met ‘De Bijtels’

Foto:

‘t Peeënrijk vierde vorig jaar haar 55-jarig jubileum. Het seizoen kende veel feestelijke  activiteiten en ’t Peeënrijk genoot met volle teugen van 5 doldwaze carnavalsdagen. Het werd met recht “unne Gouwe”. Dankzij het enthousiasme van alle carnavalsvierders en de horecagelegenheden ziet Stichting de Peeënstekers de weg richting het 66-jarig jubileum vol vertrouwen tegemoet.

Een nieuw carnavalsseizoen staat weer voor de deur en de voorbereidingen zijn inmiddels weer in volle gang. Alle ‘Peeje en peejerinnekes’ kunnen de komende maanden weer genieten van geweldige evenementen vol carnavaleske gezelligheid.
Op 9 november vindt de officiële aftrap plaats en traditiegetrouw wordt dat gedaan met de 
11/11-viering. Ook dit jaar wordt de start van al dat carnavalsgeweld op spetterende wijze gevierd in De Cammeleur, en wel op zaterdag 9 november.
De avond begint om 20.30 uur en rond de klok van 21.45 uur zal de Prins Andreo en zijn hofhouding bekend worden gemaakt. Ook zal dan het nieuwe carnavalsmotto onthuld worden.
Aansluitend gaat het dak eraf met niemand minder dan “De Bijtels”. Deze band behoort al jaren tot één van de beste coverbands van Nederland. Zij kennen een 100% feestgarantie en nemen je mee in een muzikale reis langs ouderwetse rock ’n roll, hedendaagse knallers, nederpop, après-ski en dampende rock. 

De entree van deze avond is gratis!