Griezeltocht Cambreur College

Foto:

Afgelopen vrijdagavond, de dag na Halloween organiseerde de ouderraad van het Cambreur College de jaarlijkse griezeltocht voor de leerlingen uit het tweede leerjaar.

Wat ooit begon als een dropping, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een geheel aangeklede griezeltocht. Maar liefst 60 vrijwilligers, bestaande uit leraren, leerlingen, oud-leerlingen en een groep externe enthousiastelingen zijn in de weer geweest om er ook dit jaar weer een griezelige happening van te maken. 121 leerlingen hadden zich opgegeven om deze spannende ervaring mee te maken, samen met hun 37 begeleiders.
Volgens de leerlingen is de wandeltocht van ongeveer 1,5 uur geslaagd, zoals enkelen van hen nadien op het eindpunt bij Aurora melden:
“Wij 5en vonden de spooktocht fantastisch. We gaan nu vertellen wat er allemaal was gebeurd. Als eerste gingen we ons melden op het B gebouw. Toen mochten we de bus in die geblindeerd was. In de bus gingen de hele tijd de lichten aan en uit. Ineens maakten we een noodstop en toen de lichten weer aan gingen stonden er opeens 2 griezels in de bus. Ze liepen de hele tijd op en neer en gingen naast kinderen zitten. Helaas niet naast ons maar het was wel leuk. Toen we op de locatie kwamen moesten we wachten tot we konden gaan lopen. Wij waren het laatste groepje en begonnen te lopen met zijn 5en: Kim, Naomi, Sanne , Adrie (begeleider, vader Demi) en Demi. Toen we verder liepen hoorden we geritsel in de bosjes en schrokken ons KAPOT. We moesten touwen volgen die door het bos leiden. Bijna bij het einde van de tocht liepen we door het Bamboe bos. Toen we klaar waren kregen we een lekker frietje en wat te drinken. Wij vonden het in ieder geval erg leuk en raden het zeker aan voor de leerlingen van het Cambreur College zitten en volgend jaar naar de 2de gaan. Met griezelige groeten.
Na stevig nagepraat te hebben in Aurora werden de leerlingen weer veilig met de bus terug naar het Cambreur college gebracht. De ouderraad bedankt dan ook alle medewerkers voor hun geweldige inzet.