Gratis Ford Winterinspectie bij Ford Stoomberg 

Foto:

Eigenaren van een Ford kunnen onbezorgd de winter in.  Om hen deze winter extra zekerheid te bieden, worden zij uitgenodigd voor de Ford Automobielbedrijf Stoomberg BV Winterinspectie-dagen met tussen 11 en 15 november zelfs een gratis winterinspectie!

Directeur Bert de Langen van Ford Stoomberg, legt uit: “Van 11 t/m 15 november wordt uw Ford GRATIS op 10 vitale onderdelen gecontroleerd, zodat úw Ford is voorbereid op betrouwbaar en veilig rijden in winterse omstandigheden. Na deze gratis inspectie heeft u recht op drie maanden garantie op de gecontroleerde en goedgekeurde onderdelen. De Ford Winterinspectie kost gedurende de overige winterperiode (november t/m januari) €19,95.”
Daarnaast heeft Ford Stoomberg BV heeft ter voorbereiding op de winter ook een aantal andere interessante aanbiedingen speciaal voor de doorgewinterde Ford rijder. Hebt u bijvoorbeeld al gedacht aan Ford Winterbandensets of sneeuwkettingen?
Bert de Langen: “wij raden onze klanten wel aan om vooraf contact met ons op te nemen om de gratis Ford Winterinspectie af te spreken. Wij maken dan voldoende tijd vrij voor u en uw auto. Welkom bij Automobielbedrijf Stoomberg BV!”