Young Active Events en Unstoppable organiseren feesten bij het Donckhuys!

Waarom wordt er nou nooit eens iets georganiseerd voor de jeugd in Dongen en ’s Gravenmoer? Dat was de vraag die de organisatoren van Young Active events en Unstoppable zich ook stelde. Dat daar iets aan moest veranderen daar waren ze het wel over eens, maar over de invulling hadden ze beide andere ideeën! 

Op zaterdag 12 oktober was het de beurt aan Unstoppable voor de eerste editie van Unstoppable: Glow. Na maanden van voorbereiding heeft de organisatie, die bestaat uit 7 jonge Dongenaren, het voor elkaar gekregen om onder andere artiesten als Biggi, Sherman Sixto en MC Apster naar de Cammeleur te krijgen. De organisatie kan terugkijken naar een succesvolle eerste editie, want met 470 feestgangers was het nét niet uitverkocht. Houd de Facebook pagina van Unstoppable goed in de gaten, want de volgende editie komt er al snel aan!
Afgelopen weekend was het alweer tijd voor een 3 nieuwe feesten. 3 feesten? Ja want de organisatie van Young Active Events had namelijk 3 compleet verschillende themafeesten georganiseerd in de Geubel! Op vrijdag 25 oktober om 19.00 was het tijd voor de Prik Party, dit feest was speciaal georganiseerd voor iedereen vanaf 10 jaar. De Prik Party duurde tot 22.00 uur, maar nog geen half uur later om 22.30uur was het alweer tijd voor de Dancetoer in ’s Gravenmoer. Iedereen vanaf 16 jaar was welkom en er kon deze avond genoten van muziek van deze tijd in combinatie met een lekker drankje. Op zaterdag 26 oktober gingen we terug in de tijd met het feest Back in Time. Foute nummers en klassiekers uit de jaren 60, 70, 80, 90 en de zero’s kwamen voorbij.  Young Active Events bestaat uit 4 enthousiaste jongeren uit ’s Gravenmoer die allemaal tevreden kunnen terugkijken op het afgelopen weekend!
Stichting Donckhuys was erg blij deze jongeren te helpen en faciliteren met het organiseren van deze feesten en we kunnen niet wachten op de volgende edities!
Foto: Stijn Rompa