Kaarten Carnavalsevenementen te koop

Foto:

Het carnavalsseizoen staat weer  voor de deur en natuurlijk prijken er ook dit jaar weer verschillende carnavalsevenementen op de kalender. De elf-elf-viering en de jeugdprins en -prinses (9 en 10 november aanstaande) zijn gratis toegankelijk, maar voor de evenementen die later in het seizoen volgen, zijn toegangsbewijzen nodig.

Nieuwe en bestaande verkooppunten
De zoektocht naar nieuwe verkooppunten was niet ingewikkeld. Stichting “de Peeënstekers” kan rekenen op vele bedrijven die het carnaval in Dongen een warm hart toedragen. En nog steeds blijft het centrum dé plaats om kaarten voor de carnavals-evenementen te halen; vanaf dit jaar zijn ze te koop bij DA Ingrid (Looiersplein 27-28), Leijten Digitaal Drukken (Hoge Ham 80-82) en Rovin Slijterij en Drankenhandel (Wilhelminastraat 79a).
Wanneer u het Songfestival (zaterdag 16 november 2013), de sauwelavonden (vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2014 of het GPGC/Thema avond (zaterdag 22 februari 2014) wilt bezoeken, dan zijn kaarten vanaf nu te koop bij bovenstaande adressen. U kunt er ook in het bezit komen van de Peeënvlag en Wimpel die natuurlijk niet mogen ontbreken bij uw huisversiering.