Een weekend vol motorcross in Dongen

Foto:

Komend weekend organiseert M.C.T. de Dreef een motorcrosswedstrijd op het circuit aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. De baan is aangelegd door de vele vrijwilligers van de club. Op zaterdag 26 oktober vindt de West Brabant Cup wedstrijd plaats. Dit is tevens de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen 2013. Aan de start zullen verschillende rijders uit Dongen verschijnen.

Bij de veteranen klasse is het in de top3 een spannende strijd met twee kawasaki rijders uit Dongen. Op de eerste plaats staat Albert Raesen met startnummer 101 en op de derde plaats staat Piet Ackermans (foto) met startnummer 110. Beide rijders zullen volop gas geven om deze positie te behouden. Verder staat aan de start bij de 85cc hoge wielen, Ryan Hop met startnummer 78. Hij bemachtigd nu de vierde positie en zal volop in de strijd gaan om nog als derde te eindigen dit seizoen.  Vince Hop zal aan de start verschijnen met zijn kawasaki met startnummer 56 bij de junioren mx2 daar verdedigd hij zijn 6e positie wat gezien het grote aantal deelnemers een mooie positie is. Helaas is Bor Molenschot rijdend bij de liefhebbers mx2 geblesseerd geraakt en zal niet aan de start verschijnen.
Na een zwaar seizoen WBC met veel stof, modder, regen en fun hopen we op een mooie afsluiter op het thuiscircuit in Dongen. Op zondag 27 oktober zal de jaarlijkse MON wedstrijd gehouden worden. Op deze dag zullen alle jeugdklassen, en vrije klasse laten zien wat zij in huis hebben. Het spektakel zal op beide dagen rond 11 uur van start gaan.  Bij deze nodigen wij iedereen uit om onze rijders te komen supporten tijdens dit crossweekend.