Lekker feesten in de Geubel!

Aanstaand weekend organiseren 4 enthousiaste jongeren uit ’s Gravenmoer 3 verschillende feesten in de Geubel. Op vrijdag 25 oktober wordt afgetrapt met de Prikparty, een speciaal feest voor iedereen vanaf 10 jaar. De Prikparty begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De entree is slechts 5 euro en dit is inclusief een gratis drankje! Om het voor iedereen toegankelijk te houden wordt er op dit feest geen alcohol geschonken. 

Na de Prikparty is het van 22.30 uur tot 2.00 uur tijd voor de Dancetoer in ’s Gravenmoer! Iedereen vanaf 15 jaar is welkom en je kan op deze avond los gaan op lekkere nummers van dit moment. De entree is 5 euro inclusief een gratis glas bier, wijn of andere drankje!
Zaterdag 26 oktober is het tijd voor de speciale thema avond Back in Time. Deze avond kun je muziek verwachten uit de jaren 70, 80, 90 en de Zeroes. Dus heb je zin in een avond foute muziek of lekkere klassiekers, kom dan zeker even een kijkje nemen aanstaande zaterdag in de Geubel! Het feest start om 20.30 uur en duurt tot 2.00 uur, de entree is 10 euro en dit is inclusief een gratis consumptie.  
Kaarten voor deze feesten zijn online verkrijgbaar op www.yaevents.nl, bij de Cammeleur en Geubel of tijdens het feest aan de deur. We hopen graag iedereen te zien dit weekend in de Geubel!